My jsme unikátní!


Jestliže se také snažíte právě nyní vybírat firmu, která by vám vyrobila přesně podle vašich představ krásné skříně na míru v Praze, určitě jste se rozhodli správně, pakliže jste se rozhodli pro firmu, která stejně jako ta naše nabízí některé věci, které se běžně nevidí.

Cena
Podle nás by každá cenová kalkulace měla být včetně materiálu, montáže, dopravy a také DPH. A to nejen proto, abyste ji mohli porovnávat, ale také proto, abyste si ve svém rozpočtu vyhranili danou částku a nedostali se zbytečně do potíží. Prostě konečná cena by měla být konečnou cenou a tečka.

Odborníci
Pokud už si vybíráte firmu, určitě nezapomínejte na to, že dobrý dodavatel by měl s vámi jednat seriózně, solidně, otevřeně a zcela profesionálně. Rozhodně by tedy měl všechny položky, ať už to jsou vícenáklady či další náklady, které by mohly vzniknout v průběhu realizace s vámi konzultovat a nikdy by je před vámi neměl skrývat!

Kvalita
Opravdu dobrá firma ani při různých slevových akcích a nabídkách nesleví ze svých kvalit. Tedy nikdy nebude šidit materiály, nebude používat špatné a nevhodné doplňky a nebude vám posílat špatné a nezkušené montážníky.